ASR MAKİNA ENDÜSTRİ METAL PLASTİK SAN. TİC.A.Ş.- İMALAT SEKTÖRÜ İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

16 ŞUBAT 2024

Aşağıda belirtilen branşlarda isteğe bağlı staj programı kapsamında öğrenci talep etmektedir.

Makine teknikleri veya tercihen makine, endüstri, mekatronik bölümlerinden(her birim için 1 öğrenci toplamda 3 öğrenci talep ediyoruz)

Genel nitelikler;

Kalite biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         İSO 9001 vb. kalite standartlarında bilgi sahibi(en azından ön bilgi)İstenen

·         Teknik resim okumada iyi ve iyi derecede MS Excel kullanabilen

Üretim biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Tercihen 3D veya 2D çizim programı bilen

·         Teknik resim okumada iyi, Yalın imalat yöntemleri konusunda bilgi sahibi

Teknik Satış biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Teknik resim okumada

·         İmalat yöntemleri konusunda bilgi sahibi

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 01/01/2025 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

fatih.madan@asrmakina.com.tr

(ÖNEMLİ BİLGİ: Özgeçmiş PDF Formatında olacaktır. Diğer formatlarda gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır).