BioNanoGen Teknoloji Geliştirme San. Ve Tic. A.Ş. İşletmede Mesleki Eğitim Kapsamında Stajyer Öğrenci Talebi

12.02.2024

Aşağıda belirtilen branşlarda İşletmede Mesleki Eğitim programı kapsamında öğrenci talep etmektedir.

Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Biyoloji veya Biyomühendislik Bölümlerinde Son Sınıf Öğrencisi

·         Daha önce Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında staj çalışması veya proje çalışmasına katkı sağlamış

·         Doku vb.’ den DNA/RNA izolasyonu yapabilen

Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Biyoloji, Biyomühendislik veya Kimya Bölümlerinde Son Sınıf Öğrencisi

·         Elektrokimyasal biyosensör çalışmalarına katılmış.

·         Tampon çözelti hazırlayabilen.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 19.02.2024 tarihinde İME kapsamında istihdam edilmek üzere, 15/02/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

info@bionanogen.com.tr