Bundy Refrigeration Ev Gereçleri Komp. San. Ve Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

14 Kasım 2023

Üretim, Bakım departmanlarında değerlendirilmek üzere;

·         MYO 2. Sınıf öğrencisi,

·         Haftada en az 3 gün gelebilecek,

·         Makine bölümü öğrencisi (2 kişi),

·         Elektrik bölümü öğrencisi (1 kişi),

·         Mekatronik bölümü öğrencisi (1 kişi),

·         Ölçü aletleri kullanabilen,

·         Öğrenmeye istekli, ekip çalışmasına yatkın,

·         Fabrika disiplinine uyum sağlayabilecek.

·         Manisa/Turgutlu bölgesinde bulunan fabrikamız için Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan stajyer öğrenci arayışımız mevcuttur.

·         Öğrenci arkadaşların ulaşımı ve yemek konusu fabrikamız tarafından karşılanacaktır.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 11/12/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

gvkarakurt@bundyrefrigeration.com

mkara@bundyrefrigeration.com