CMS Jant Güçlü Gelecek MT Programı İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

15 Şubat 2024

.

1980 yılında Otomotiv üreticileri için alüminyum alaşımlı jant üretimine başlayan CMS, bugün "Hafif Metal Jant" sektöründe en son teknolojilerin uygulayıcısı ve dünyanın önde gelen jant üreticilerinden biri olarak yerini koruyor. Merkezi ve 4 üretim tesisi İzmir'de bulunan CMS Jant’ın, satış şirketlerinden birisi olan CMS GMBH 1997 yılında Almanya'da kurulmuştur ve Avrupa alüminyum jant yenileme pazarının (AFM) önemli oyuncularından birisidir.

CMS Grubu olarak dünyayı sürekli izleyen, yeniliklere açık, kurumsal yönetime inanan ve takım olmanın bilincinde büyük bir aileyiz. Başarı ve planlama odaklı, yenilikçi ve sosyal sorumluluğunun bilincinde faaliyet göstermenin ve sürekli gelişimin önemine inanıyoruz.

Otomotiv sektörünün dinamik yapısına uygun genç zihinlere, yeni başlayacakları kariyer yollarında Güçlü Gelecek Programı ile ışık tutmak isteriz.

Farklı disiplinlerden gelen genç arkadaşlarımızın Güçlü Gelecek Programı ’na yönlendirilmesi ve her sene aynı heyecanla gerçekleştirdiğimiz bu istihdam programına dahil edilebilmeleri için değerli üniversitelerimizi paydaşlarımız olarak görmekteyiz. İzmir lokasyonunda 3 ve 6 aylık proje bazlı staj imkânı sunan programımıza başvuruları KVKK nedeniyle Kariyer.net üzerinden almaktayız. İlanımızın 3. sınıf, 4. sınıf, yeni mezun ve yüksek lisans yapan öğrencilerinizle paylaşılması konusunda desteklerinizi rica ederiz.

CMS Güçlü Gelecek Programı Kariyer.net Başvuru Linki

A qr code with black squaresDescription automatically generated