EKO FORGING San. Tic. Ltd. Şti. Kariyer Geliştirme Programı

EKO FORGING SOĞUK DÖVME ÜRETİM INTERN MÜHENDİS İLANI

EKO GRUP ŞİRKETLERİ’ne bağlı EKO FORGING San. Tic. Ltd. Şti.’ de 2023-2024 Güz Dönemi’nde Intern Stajyerlik ve/veya 2023-2024 Güz Döneminde İsteğe Bağlı Staj Programı ile başlayıp 2023-2024 Bahar Döneminde Intern Stajyerlilk kapsamında görevlendirilmek üzere;

HAKKIMIZDA:

EKO Forging olarak metal işlemede edindiğimiz bilgi, tecrübe ve çalışma prensiplerimizin ışığında, müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak, ülkemizde yeni olan soğuk dövme alanında 2006 yılından itibaren faaliyet göstermekteyiz. Soğuk dövme teknolojisi ile başta otomotiv, inşaat ve makine sektörüne daha kaliteli, yüksek dayanıklılığa sahip, hızlı ve malzeme tasarrufu sağlayan hizmet sunabilmekteyiz.

EKO Forging Soğuk Dövme’de üretimini gerçekleştirdiğimiz ürün gruplarını şu şekilde sıralayabiliriz:

• Otomotiv endüstrisine çeşitli rotbaşı kovanları,
  • İnşaat sektörüne çeşitli çaplarda bağlantı eleman somunları,
  • Makine sanayine çeşitli makine parçaları,
  • Hidrolik sanayine çeşitli hortum rakorları,
  • Beyaz eşya sanayine montaj elamanları,

Artan talepleri karşılamak ve siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için, eko forging olarak sektörümüzle ilgili gelişmeleri takip ederek bünyemize dahil etmek suretiyle, 250 ila 1000 ton arasında değişen hidrolik ve mekanik pres parkurumuzu, kalite laboratuvarımızı ve kalıphanemizi sürekli geliştirme ve yenileme çabası içerisindeyiz. Yine bu doğrultuda bilgi ve tecrübemizi güncel tutup yeni teknolojik gelişmelerden faydalanarak daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunabilmek adına, ülkemizin değerli profesörleri ve araştırma grupları ile birlikte çalışmalar ve projeler yürütmekteyiz.

Daha geniş bilgi için: https://ekogrupsirketleri.com/eko-forging/

GENEL NİTELİKLER:

• Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve/veya Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencisi,
  • Plastik Şekil Verme Tekniği hakkında temel seviyede bilgi sahibi,
  • Teknik resim okuyabilen,
  • Ölçüm aletleri kullanabilen,
  • Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,
  • SOLİD, AUTOCAD vb. Programları kullanabilen,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Takım çalışmasına yatkın, detaycı ve planlı çalışma becerilerine sahip,

İŞİN TANIMI

• Üretim planı doğrultusunda üretim süreçlerinin takibi, performans metriklerinin elde edilmesi,
  • Planlama – Tasarım – Üretim bölümleri arasında koordinasyonun sağlanması
  • Vardiya bazında üretim sonu raporlarının oluşturulması,

BAŞVURUDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

• E-posta konusu olarak "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü EKO FORGING San. Tic. Ltd. Şti. Kariyer Geliştirme Programı" Başvurusu yazılmalıdır.
  • E-posta metni aşağıdaki gibi olmalıdır:

"Sayın Yetkili,

........ Fakülte ............ Bölümü ....... numaralı, 4. sınıf öğrencisiyim. "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü EKO FORGING San. Tic. Ltd. Şti. Kariyer Geliştirme Programı" kapsamında başvurumun değerlendirilmesini istiyorum.

Ad-Soyad

İletişim Tel

• E-posta ekinde CV ve Öğrenci Belgesi olmalıdır.

Başvurmak isteyen adaylarımızın belgelerini 08.10.2023 tarihine kadar ika.ibs@cbu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

29 Eylül 2023