Efe Endüstri Ve Tic. A.Ş.

Efe Endüstri Ve Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

18 Nisan 2023

EFE Endüstri ve Tic. A.Ş. firmamızın Muhasebe ve İnsan Kaynakları Departmanında değerlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen branşta isteğe bağlı staj programı kapsamında öğrenci talep etmektedir.

·         İzmir veya Turgutlu'da ikamet eden,

·         Haftanın en az 5 iş günü çalışabilecek,

·         Minimum 6 ay staj yapmak isteyen,

·         MS Office kullanabilen,

·         Muhasebe, staj yapcaklar için; Muhasebe ,İibf ve ilgili diğer alanlarda öğrenim gören,

·         İnsan Kaynaklarında staj yapcaklar için; İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, Çalışma Ekonomisi ve ilgili diğer alanlarda öğrenim gören,

·         2. 3. veya 4. sınıf öğrencisi,

·         Sorumluluk bilinci gelişmiş, öğrenmeye istekli

·         Kendini geliştirmek isteyen.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 31/12/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

gozdeaslan@efe.com.tr