FG GROUP İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

04 Aralık 2023

Dünya tekstil sektöründe sürdürülebilir inovasyon ve çözümler sunan İzmir merkezli firmamız; 2018 yılında İnovasyon Liderleri’nde "İnovasyon Türkiye Şampiyonu”, 2019 yılında Uluslararası Green Apple Environment’da "Enviromental Best Practice” ve "Green World Ambassador”, 2020 yılında Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde “Sürdürülebilir İnovasyon”, 2021 yılında ise TechXtile İnovasyon Ligi'nde “En Sürdürülebilir Proje” ödüllerinin sahibi oldu.

İnovatif bakış açısıyla sürdürülebilir yenilikler geliştirmek üzere Menderes İTOB bölgesinde AR-Ge merkezimiz ve grup şirketlerimiz bünyesinde teknoloji & inovasyon şirketlerimiz bulunmaktadır.

Denim Endüstrisinde öncü firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere Gaziemir sarnıç bölgesinde yer alan fabrikamızda aşağıda belirtilen branşlarda isteğe bağlı staj programı kapsamında öğrenci talep etmektedir.

Üretim, planlama, satın alma, opex vb bölümlerinde değerlendirebilmek üzere değerlendirilmek üzere;

·         Endüstri mühendisliği öğrencisi

·         Kariyer planlamasında üretim sektörü olan

·         Tercihen İngilizce bilen

·         Sunum yeteneği olan

·         İleri excel bilgisine sahip

·         Problem çözmeye yatkın

·         Kendini geliştirmeye açık, disiplinli, yeniliklere kolay uyum sağlayabilen

Satış, iş geliştirme, pazarlama gibi bölümlerimizde değerlendirmek üzere;

·         İşletme, İktisat, Maliye vb bölüm öğrencileri,

·         İletişimi kuvetli

·         Tercihen İngilizce bilen

·         Müzakere yeteneği gelişmiş

·         Ekip çalışmasına uygun, insan ilişkilerinde başarılı

Bakım gibi bölümlerimizde değerlendirmek üzere;

·         Elektirik, makine mühendisliği öğrencileri,

·         Problem çözmeye yatkın

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 31/12/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

hulya.kul@fggroup.com.tr