Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

19 Ekim 2023

Bilgi İşlem departmanında değerlendirilmek üzere uzun dönem Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim gören stajyer öğrenci;

Hedefimiz, karşılıklı anlaşma sağlanması halinde, öğrenciyi mezuniyet sonrası istihdam etmektedir.

Görev Tanımı;

·         Fabrika da ki tüm Bilgi İşlem süreçlerine destek vermek

·         Günlük iş akışının devamlılığının sağlanmasına destek vermek

·         Projelere aktif destek vermek, liderlik etmek.

·         Yerel ve Global ekiplerle birlikte, yine yerel ve global standart uygulamaları, yeni projeleri desteklemek

·         Yerel kullanıcılara IT sorunları konusunda destek olmak

Aranan Özellikler;

·         Takım Çalışmasına Uyum

·         İyi düzeyde ingilizce

·         Analitik Düşünme

·         Liderlik

Teknik Bilgi ve Beceriler;

·         Microsoft Office uygulamalarına akim

·         Donanım ve yazılım konularında sorunları giderebilecek bilgi düzeyine sahip olma

·         İyi düzeyde bilgi teknolojilerine sahip olma, Windows 10-11, Microsoft 365, Ms Teams.

·         Bilgi İşlem ticket sistemlerinde deneyim.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 26/11/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ersin.degirmencioglu@faberspa.com