Granit Ev Gereçleri İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

29 Şubat 2024

Kalıphane biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Endüstriyel Kalıpçılık (MYO), Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi (MYO), Makine (MYO) son sınıf öğrencisi,

Bakım biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Elektrik (MYO), Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi (MYO), Makine (MYO)son sınıf öğrencisi

Bilgi İşlem biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Bilgisayar Mühendisliği yada Bilgisayar Programcılığı (MYO) son sınıf öğrencisi

Planlama biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Endüstri Mühendisliği, son sınıf öğrencisi,

·         Uzun dönem staj yapacak

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 31/03/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ik@granithome.com