Imperial Tobacco İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

27 Şubat 2024

Manex Departmanı İsg Stajyeri için uzun dönem bizlerle çalışacak 3. Veya 4. Sınıf adaylara ihtiyacımız bulunmaktadır.

MANEX Departmanı İSG Stajyeri için:

Endüstri Müh., Makine Mühendisliği vb. Bölümlerde 3. ya da 4. Sınıf öğrencisi olmak (3. Sınıf öğrencilerine 4. Sınıf Güz Dönemi’nde isteğe bağlı staja devam etmeleri ve Intern stajını fabrikamıza yapma imkanı sağlayacağız)

·         Haftanın min. 3 günü işyerimizde olmak (tercihen 4-5 gün)

·         Min. orta derecede Ms Office uygulamalarını bilmek (Excel bilgi düzeyi tercih sebebi olabilir)

·         İngilizce bilmek (Zorunlu olmayıp tercih sebebi olacaktır)

Neler yapacaksın?

MANEX bünyesinde İSG,Kalite ve Sürekli İyileştirme departmanlarında çoğunluk olarak İSG Uzmanımıza destek verecek Üretimle Paralel çalışacak, rutin süreçlerde uzmanlarımıza destek verilecek.

Imperial’da çalışma ve haklar;

·         Hafta içi 08.00-17.30 saatleri arasında çalışıyoruz.

·         Stajyerlerimize servis, yemek ve stajyer ücreti sağlıyoruz.

İlgilenen arkadaşların aşağıdaki linke tıklayarak başvuruda bulunabilirsiniz.