Imperial Tobacco Türkiye İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

29 Kasım 2023

Imperial Tobacco Grubu, dünya çapında sigara, tütün ürünleri, sigara sarma kâğıtları, filtre tüpleri ve puro üreten, pazarlayan ve satan dünyanın önde gelen uluslararası tütün şirketlerinden biridir ve Türkiye’de Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde 2005’den beri faaliyet göstermektedir.

Satış Pazarlama ekibimizdeki uzun dönemli stajyer arayışımız için ilan detaylarımızı aşağıda bulabilirsin!

Neler bekliyoruz?

·         İİBF, Mühendislik vb. Bölümlerde 3. ya da 4. Sınıf öğrencisi olmak

(3. Sınıf öğrencilerine 4. Sınıf Güz Dönemi’nde isteğe bağlı staja devam etmeleri ve Intern stajını fabrikamıza yapma imkanı sağlayabiliriz)

·         Haftanın min. 4 günü işyerimizde olmak

·         Min. orta derecede Ms Office uygulamalarını bilmek (Excel bilgi düzeyi tercih sebebi olabilir)

·         İngilizce bilmek (Zorunlu olmayıp tercih sebebi olacaktır)

Neler yapacaksın?

·         Satış Pazarlama bölümündeki operasyonel süreçlere destek vermek.

Imperial’da çalışma ve haklar;

·         Hafta içi 08.00-17.30 saatleri arasında çalışıyoruz.

·         Stajyerlerimize servis, yemek ve stajyer ücreti sağlıyoruz.

Satış Pazarlama alanında kariyer hedefi olan, iletişimi iyi, öğrenmeye açık, planlı ve ekip çalışmasına yatkın tüm öğrencilerimiz başvurularını https://imperialtobacco.hrpeak.com/tbu5gzqapjtly8ncvycc7pg3uw.job linkinden yapabilir.