İnci GS Yuasa Akü A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

06 Kasım 2023

WEB GELİŞTİRME STAJYERİ İLANI;

İş Unvanı: Stajyer Web Geliştirici

İş Tanımı: Enerjik ve yenilikçi ekibimize katılacak, web geliştirme projelerinde yer almak üzere bilgi ve beceri kazanmak isteyen stajyerler arıyoruz. Temel web geliştirme teknolojileri üzerinde çalışarak front-end geliştirme konusunda deneyim elde edeceksiniz. Ekiplerimizle birlikte kullanıcı odaklı ve etkileyici web projeleri geliştireceksiniz.

Sorumluluklar:

·         Web geliştirme projelerine katkı sağlamak ve temel front-end teknolojilerini uygulamak.

·         Web uygulamalarının sağlamlığını, kullanılabilirliğini ve güvenliğini sağlamak.

·         Dış veri kaynakları ve API'ler ile çalışmak.

·         Hata düzeltme ve web projelerinin performans iyileştirmeleri yapmak.

Gereksinimler:

·         Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya ilgili alanlarda öğrenci veya yeni mezun.

·         RESTful API kullanımı ile web uygulamalarını arka uç hizmetlerine bağlama becerisi.

·         Versiyon kontrol sistemleri konusunda temel bilgi.

·         Problem çözme ve analitik düşünme yeteneği.

Tercih Edilen Beceriler:

Başvuru Yöntemi: Web geliştirme kariyerinize katkı sağlayacak bu staj için, özgeçmişinizi, varsa web geliştirme projelerinizi içeren CV’nizi , İnci Gs Yuasa İnsan Kaynakları Tuğçe Çapur’a PDF şeklinde mail olarak iletebilirsiniz ,

“tcapur@incigyuasa.com”

MOBİL GELİŞTİRME STAJYERİ İLANI;

İş Unvanı: Stajyer Mobil Geliştirici

İş Tanımı: Dinamik ve yenilikçi ekibimize enerji katacak, mobil uygulama geliştirme konusunda bilgi sahibi stajyerler arıyoruz. React Native ve Flutter ile mobil uygulama geliştirme projelerinde yer alarak kapsamlı bir deneyim elde edeceksiniz. Kıdemli mühendislerimizle işbirliği içinde hem iOS hem de Android platformları için etkileyici uygulamalar tasarlayıp geliştireceksiniz.

Sorumluluklar:

·         iOS ve Android için React Native kullanarak mobil uygulamalar geliştirmek; Flutter tecrübesi kazanmak.

·         Dış veri kaynakları ve API'ler ile çalışmak.

·         Mobil uygulamaların sağlamlığını, kullanılabilirliğini ve güvenliğini sağlamak.

·         Hata düzeltme ve performans iyileştirmeleri yapmak.

Gereksinimler:

·         RESTful API kullanımı ile mobil uygulamaları arka uç hizmetlerine bağlama becerisi.

·         Versiyon kontrol sistemleri konusunda temel bilgi.

·         Problem çözme ve analitik düşünme yeteneği.

Tercih Edilen Beceriler:

·         Mobil geliştirme araçlarına temel düzeyde aşinalık.

Başvuru Yöntemi: Eğitim hayatınıza değer katacak bu staj fırsatı için, özgeçmişinizi, varsa mobil geliştirme projelerinizi içeren bir portföy ve bu pozisyona başvurmak istediğiniz sebepleri anlatan bir kapak mektubunu bize iletiniz.

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI;

Fabrikamızda OT/ OPEX birimine bağlı görev alacak,

·         Sorumluluk sahibi ,

·         Üniversitelerin Elektrik & Elektronik Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerinde 4. sınıf olup staj yapmak isteyen,

·         Otomasyon ve yazılım alanlarında bilgisi olup proje geliştiren,

·         TIA Portal programına hâkim,

·         Tercihen GX Works 2 ve GX Works 3 programlarına hâkim,

·         TCP IP ve Profinet haberleşme protokollerine hâkim,

·         MS Office programlarına hâkim,

Operasyonel Teknolojiler Stajyer Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

İŞ TANIMI

·         Sorumlu olduğu tüm fabrikalara ait operasyonel teknoloji projelerinin uçtan uca, ISG kurallarına uygun bir biçimde, yürütülmesi ve hayata geçirilmesine yarımcı olması,

·         Proje yazılımlarının sorunsuz çalışmasının sağlanması ve PLC yazılımlarının geliştirilmesi,

·         Teknolojik yeniliklerin takip edilmesi, sorumlu olunan süreçlerin iyileştirilmesi, kalite ve verimliliğin arttırılmasına yönelik öneriler sunulması,

·         Proje süreçleri ile ilgili doküman oluşturulması ve takibinin yapılması.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 24/12/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

tcapur@incigsyuasa.com