İnci GS Yuasa Akü A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

06 Eylül 2023

Aşağıda belirtilen branşlarda isteğe bağlı staj programı kapsamında öğrenci talep etmektedir.

Genel nitelikler;

Güz dönemi için uzun veya kısa dönem Zorunlu veya Gönüllü Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan , ekip arkadaşlarına ihtiyacımız bulunmaktadır ,

·         Tercihen Manisa’da ikamet eden ,

·         Ders programına göre haftanın 3 iş günü işletmede bulunabilecek ,

·         Sigortası okul tarafından karşılanan ,

·         Sorumluluk sahibi ,

·         MS Programlarına hakim ,

·         İş takip yönü kuvvetli ,

·         Tercihen İngilizce bilen ,

·         İletişimi güçlü , ekip çalışmasına yatkın ,

·         Sorumluluk sahibi ,

·         Python bilen ve daha önce Python programlama dili ile proje geliştirmiş.

·         Görüntü işleme ve yapay zekaya ilgi duyan, öğrenmeye istekli ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyen.

·         (Tercihen) Yapay Sinir Ağları ve Konvolüsyonel Sinir Ağları ile ilgili teorik bilgiye sahip, bu alanda pratiği olan.

·         (Tercihen) Tensorflow, OpenCV, TensorRT, Onnx kütüphaneleri hakkında bilgi sahibi ve bu kütüphaneleri kullanarak yazılım geliştirmesi yapmış.

·         (Tercihen) Linux işletim sistemi hakkında bilgi sahibi ve bu işletim sistemini kullanmış, temel terminal komutlarını bilen.

·         (Tercihen) Nvidia Jetson cihazları üzerinde daha önce çalışmış.

·         (Tercihen) Gerçek Zamanlı Nesne Algılama üzerine yazılım geliştirmesi yapmış.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 06/11/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

tcapur@incigsyuasa.com

(ÖNEMLİ BİLGİ: Özgeçmiş PDF Formatında olacaktır. Diğer formatlarda gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır).