İzmir Kordon Tıp Sağlık Araç Gereçleri Müh. Proje İth. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi (Bilgisayar Bölümü)

27 Ekim 2023

Firmamız bünyesinde, üretim cihazlarına yönelik

C# ve VB.net 'de hazırlanmış izlenebilirlik ve veri tabanı kayıt programları ile IDE, TCP/Client, PLC, HMI, PHP, Node-RED, PIC, PCB yazılımları kullanılmakta, eğitim setleri ve elektronik atölyemiz bulunmaktadır. Stajyer öğrencilerimizin, hem bu programların geliştirilmesinde hem de Arduino görsel yazılım dili konusunda okullar için neşriyat hazırlanmasında görev alması için uzun dönem stajyer öğrenci alınacaktır.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 29/12/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

İlgilenenlerin info@kordontip.com adresine CV göndermeleri rica olunur