Kansai Altan İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

27 Şubat 2024

Kansai Altan olarak yetkin iş gücü ve kolektif bilinçle müşteri odaklı bakış açımızı en üst seviyede tutmak için, dünya’daki en son teknoloji ve trendlerle güçlerimizi birleştiriyoruz.

Eğer sen de bu heyecan verici yolculuğun bir parçası olmak, kariyerine değer katmak ve geleceği birlikte şekillendirmek istiyorsan, bu fırsat seni bekliyor!

İnsan Kaynakları Stajyeri olarak sorun çözme becerilerinle, iletişim kabiliyetinle ve ekip çalışmasına olan yatkınlığınla Kansai Altan ailesinin bir parçası olabilir, aynı zamanda iş dünyasındaki farklı süreçlere dahil olabilirsin. Seni, kariyerine anlam katma ve kendini sürekli geliştirme fırsatıyla buluşturuyoruz. Kulağa ilginç geliyor mu? O halde, kariyerine bu heyecan verici serüvenle bir adım atmak için başvurunu bekliyoruz!

·         İlgili bölümlerde öğrenim görmekte olan 3. veya 4. Sınıf öğrencisi olan

·         İnsan Kaynakları konularını öğrenmeye istekli

·         Sürekli gelişime ve yenilikçi düşünce tarzına sahip

·         Güçlü planlama, organizasyon, problem çözme becerilerine sahip, çözüm ve kalite odaklı

·         Sürekli gelişim ve yenilikçi düşünce tarzına sahip, değişime ve gelişime açık

·         İyi derecede İngilizce bilgisine sahip

·         İzmir’de ikamet eden

İş Tanımı

·         İnsan Kaynakları operasyonel süreçlerinde görev almak

·         İşe Alım ve Eğitim&Gelişim süreçlerine destek vermek

·         Çalışan motivasyonunu artırmaya yönelik faaliyetlerde aktif rol almak

İlgilenen adaylarımız başvurularını 01/04/2024 tarihine kadar aşağıdaki web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler.

Staj Başvuru Formu - KANSAI ALTAN