Özgül Makina Talaşlı İmalat Sanayi A.Ş. Kariyer Geliştirme Programı

Özgül Makina Talaşlı İmalat Sanayi A.Ş.,

HAKKINDA:

Özgül Makina Talaşlı İmalat Sanayi makina sektöründe büyük ve orta ölçekli firmalara yan sanayi üretimi yapan orta ölçekli bir işletmedir.Müşterilerine her çap ve ebatta isteklerine özel CNC torna ve freze çözümleri sunmaktadır.Yıllar içinde çağın ve sektörün gerekliliklerine göre büyük bir değişim ve gelişim gösteren firmamız bugün büyük çapta üretimler yapabilen ve müşterilerine sadece üretimde değil değişik alanlarda da çözüm ortaklığı sunabilen orta ölçekli bir işletme haline dönüşmüştür. CNC torna makineleri ve son model frezelerle zenginleşen makine parkımız, dinamik ve uzman kadromuzla hizmete devam etmekteyiz. İşletmemizde bugüne kadar pek çok farklı sektöre üretim yapılmış olmakla birlikte ağırlıklı olarak otomotiv, beyaz eşya, ısıtma, kalıpçılık ve elektronik sektörüne yönelik yan sanayi üretimi yapılmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre esnek ve çok geniş bir üretim yelpazesine sahip olan firmamız ayrıca değişik tipte amaca uygun özel üretim makineler de yapabilmektedir.

FİRMA YETENEKLERİ

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü Kariyer Geliştirme Programı" kapsamında MYO ikinci sınıf ilk dönemi için İsteğe Bağlı Staj, ikinci dönem için İşletmede Mesleki Eğitim Programları aracılığıyla aşağıdaki şartlarda;

İŞ TANIMI:

• Meslek lisesi mezunu ve/veya MYO Makine ve/veya Mekatronik Bölümü 2. sınıf öğrencisi,
  • Talaşlı imalat bölümünde fiili çalışacak ve aynı zamanda teknik ofiste yardımcı personel olarak görev alacak,
  • İş yeri kurallarına uyumlu, disiplinli çalışmaya ve öğrenmeye açık.

adaylar aranmaktadır.

İŞ YERİNİN ADAYLARA SUNDUĞU OLANAKLAR:

• Servis bulunmamaktadır ancak yol ücreti verilmektedir.
  • Yemek firma tarafından karşılanmaktadır.
  • Devlet tarafından belirlenmiş olan asgari ücretin %30'u verilmektedir. Ancak çalışanın performansına göre ücret düzenlenmesi yapılabilir.

Başvuruda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• E-posta konusu olarak "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü Özgül Makina Talaşlı İmalat Sanayi A.Ş. Kariyer Geliştirme Programı" Başvurusu yazılmalıdır.
  • E-posta metni aşağıdaki gibi olmalıdır:

"Sayın Yetkili,

........ MYO ............ Bölümü ....... numaralı, 2. sınıf öğrencisiyim. "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü Özgül Makina Talaşlı İmalat Sanayi Kariyer Geliştirme Programı" kapsamında başvurumun değerlendirilmesini istiyorum.

Ad-Soyad

İletişim Tel"

• E-posta ekinde CV ve Öğrenci Belgesi olmalıdır.

Başvurmak isteyen adaylarımızın belgelerini 08.10.2023 tarihine kadar ika.ibs@cbu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

28 Eylül 2023