MCBÜ İstihdam Ve Kariyer Koordinatörlüğü İsteğe Bağlı Staj İşletmede Mesleki Eğitim veya Mesleki Gelişim Kapsamında Öğrenci Talebi

MCBÜ İstihdam Ve Kariyer Koordinatörlüğü İsteğe Bağlı Staj İşletmede Mesleki Eğitim veya Mesleki Gelişim Kapsamında Öğrenci Talebi

25 Aralık 2023

• Takip gücü kuvvetli, planlı çalışmaya yatkın,
  • Operasyonel/Dokümantasyon işlemlerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecek,
  • İletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli,
  • MS Office programlarını etkin kullanabilen,

Görev Tanımı;

·         İsteğe bağlı staj programı işleyişi,

·         Sanayi İş birliği esaslı toplantı, seminer ve etkinlikler düzenlenmesi,

·         İKA mail kontrolü ve anlık cevaplanması

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ika.ibs@cbu.edu.tr

musa.guler@cbu.edu.tr