Teleset Elektromekanik San. ve Tic. A.Ş. Kariyer Geliştirme Programı

HAKKINDA:

1986 yılında kurulan Teleset Group , bugün Manisa ve Çerkezköy’deki 5 ayrı tesisinde 2500’e yakın iş gücü ile toplam 65.000 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir.

Bünyesindeki her biri kendi faaliyet alanında lider konumda olan Teleset Elektromekanik ve Karpek Ambalaj firmaları beyaz eşya, tüketici elektroniği, otomotiv ve iletişim sektörlerindeki müşterilerine kablo grupları, sac metal parçaları, kondanser, çevre ısıtıcı ve strafor ambalaj ürünleri ile son derece geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.

Avrupa’daki en prestijli lider firmaların tercihi olan Teleset Group, üretim ve bilgi yönetiminde en son teknolojileri kullanarak önce kalite ilkesi, endüstriyel disiplin anlayışı, stratejik yaklaşımları, deneyimli ve uzman kadrosu ile müşterilerine daima maliyet etkin, hızlı ve kalıcı çözümler sunmaktadır.

Vizyonumuz

• Mükemmele odaklı iş süreçlerimizle sektörde ilk tercih olmak.

Misyonumuz

• “0” hata hedefi ile tüm iş süreçlerimizdeki verimliliği sürekli arttırmak,

• İstikrarlı ve sürdürülebilir bir büyüme için geleceğe yatırım yapmak,

• Müşterilerimizin ve tüm diğer paydaşlarımızın memnuniyetini sağlamak,

• Toplumsal sorumluluğu, çevre, iş sağlığı ve güvenliği bilinci yüksek kurumsal yapımız ile güvenilirlik ve saygınlıkta örnek model olmak.

Bizi Biz Yapan Değerlerimiz

• Güvenilirliğimiz

• Esnekliğimiz

• Dürüstlüğümüz

• Duyarlılığımız

• Sorumluluk bilincimiz

• Yenilikçi yaklaşımımız

• Takım ruhumuz

Teleset Elektromekanik San. ve Tic. A.Ş., "Kariyer Geliştirme Programı" kapsamında;

• Kablo Gruplama Fabrikası için Elektrik-Elektronik Mühendisliği ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 3 aday,

Üretim Stajyerleri

Neler Bekliyoruz?

-    Üniversitelerin Makine, Malzeme , Elektrik-Elektronik ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinde okuyorsan,

-    Haftanın minimum 3, tercihen 5 günü mesai saatlerinde çalışabileceksen (07:45- 17:45) ,

-    Ofis programlarını kullanabiliyorsan,

-     Yalın Üretim bilgin varsa  ve kendini geliştirmek istiyorsan,

Sana Neler Katacak ?

Yalın Üretim projelerinde aktif rol alacaksın,

Metod çalışmaları ile üretimde yer alacaksın ,

APQP,PPAP,Kaizen,5S uygulamaları ile ortamlarda hava atılacak terimler öğrenecek ve teknik anlamda gelişeceksin,

Çalışan ilişkileri, ekip yönetimi, sunum becerileri konularında nasıl geliştiğine inanamayacaksın,

Network yapacaksın.

Kalite Kontrol Stajyerleri

Neler Bekliyoruz?

-    Üniversitelerin Makine, Malzeme , Elektrik-Elektronik ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinde okuyorsan,

-    Ofis programlarını kullanabiliyorsan,

-    Kalite kontrol seni heyecanlandırıyorsa,

Sana Neler Katacak ?

Yalın Üretim projelerinde aktif rol alacaksın,

Kalite krizlerini çözerken günün nasıl bittiğini anlamayacaksın,

Network yapacaksın.

• İnsan Kaynakları Ofisi için İİBF öğrencisi 1 aday.

talep etmektedir.

Başvuruda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• E-posta konusu olarak "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü Teleset Elektromekanik San. ve Tic. A.Ş. Kariyer Geliştirme Programı" Başvurusu yazılmalıdır.
  • E-posta metni aşağıdaki gibi olmalıdır:

"Sayın Yetkili,

........ MYO/Fakülte ............ Bölümü ....... numaralı, 2. sınıf öğrencisiyim. "Manisa Celal Bayar Üniversitesi İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü Teleset Elektromekanik San. ve Tic. A.Ş. Kariyer Geliştirme Programı" kapsamında başvurumun değerlendirilmesini istiyorum.

Ad-Soyad

İletişim Tel"

• E-posta ekinde CV ve Öğrenci Belgesi olmalıdır.

Başvurmak isteyen adaylarımızın belgelerini 08.10.2023 tarihine kadar ika.ibs@cbu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

28 Eylül 2023