Max Mothes Cıvata Üretim San. Ve Tic. Ltd. Şti. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

20 Eylül 2023

Aşağıda belirtilen branşlarda isteğe bağlı staj programı kapsamında öğrenci talep etmektedir.

Genel nitelikler;

Bilgi teknolojisi / IT (yazılım geliştirme) departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Grup şirketlerimizin mevcut yazılımlarının geliştirilmesi ve bakım süreçlerinde yer alacak,

·         Üniversitemizin ilgili bölümlerinde eğitimine devam eden,

·         Haftada en az 3 gün ofiste çalışabilecek,

·         Takım çalışmasına yatkın, problem çözme yeteneğine sahip,

·         Program yazabilecek donanıma sahip isteğe bağlı stajyer alınacaktır.

·         Not: firma tarafından belirli bir ücret ve fabrikanın yan haklarından yararlanacaktır.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 20/10/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ik@maxmothes.com

(ÖNEMLİ BİLGİ: Özgeçmiş PDF Formatında olacaktır. Diğer formatlarda gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır).