Merve ÇAĞLAR BUDAK Sigorta Eksperi İsteğe Bağlı Stajyer veya Mesleki Gelişim Öğrenci Talebi

03 Şubat 2024

Tarafsız ve bağımsız olarak çalışan sigorta eksperi ofisinde oto kaza branşında hasar tespiti ekspertiz raporlarını yazmak üzere, sigorta eksperi raportör stajyeri olarak çalışılacaktır.

·         Kişisel verilerin gizliliğine ve işi nedeniyle (sigortalı, sigorta şirketleri ve diğer kişiler hk.) öğrendiği bilgilerin gizli kalmasına önem gösteren, (Gizlilik sözleşmesi imzalanacaktır).

·         Dürüst ve güvenilir,

·         Sorumluluk bilinci olan,

·         Bilgisayar kullanımına hâkim,

·         Öğrenmeye açık ve istekli,

·         İletişimi kuvvetli ve ikna edebilme kabiliyeti olan,

·         Sigortacılık ve otomotiv alanına ilgisi olan,

·         Evrak ve arşiv düzenine önem veren,

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 31/03/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ekspermerve@gmail.com