Norm Holding N'Talent Programı

10 Ekim 2023

HAKKIMIZDA:

Norm Holding olarak 1973 yılında çift vuruşlu bir makine ile başlayan yolculuğumuzu, bugün dünya ile rekabet eden, kaliteden ödün vermeyerek gelişen, teknoloji ile üreten, başarılar ve ödüllerle dolu bir vizyona dönüştürdük.

Lokomotif gücümüz olan bağlantı elemanları sektöründe; üretim kapasitemizle, kalitemizle, değerlerimiz üzerine inşa ettiğimiz yenilikçi insan kaynakları perspektifimizle ve her geçen yıl geliştirdiğimiz teknolojimizle ülkemizin lider kuruluşu olmayı başardık.

4000'e yakın çalışan, 23 şirket, 18 üretim ve 15 satış ve lojistik merkezi ile 9 farklı ülkede ulusal ve uluslararası pazarlarda bağlantı elemanları, pazarlama ve ticaret, teknoloji, eklemeli imalat, kalıp ve sac şekillendirme, talaşlı imalat, kimya, makine ve otomasyon, sıcak dövme, tarım ve turizm alanlarında faaliyet göstermekteyiz.

İnsan Kaynakları Departmanı'nda değerlendirilmek üzere; Norm Holding bünyesinde N'Talent Programı için, 2023-2024 Güz ve Bahar dönemlerinde hem İsteğe Bağlı staj hem de İşletmede Mesleki Eğitim kapsamında aşağıdaki şartlarda stajyer öğrenci talep edilmektedir. İsteğe Bağlı Staj için 3. sınıf öğrencileri de başvurabilir.

GENEL NİTELİKLER:

·        Üniversitelerin Psikoloji, Endüstri Mühendisliği, İstatistik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinde 3. veya 4. Sınıf öğrencisiysen,

·        İnsan Kaynaklarının İşe Alım fonksiyonuna ilgin varsa,

·        Teknolojik dönüşümlere ve gelişimlere ayak uydurabiliyorsan,

·        Yaratıcılığın ile fark yaratabileceğin ve değer katabileceğine inanıyorsan,

·        MS Office programlarına hakimsen,

·        Çok iyi derecede İngilizce biliyorsan,

·        Haftanın en az 3 günü katılım sağlayabileceksen,

AYRICALIKLAR:

·        İnsan Kaynakları Departmanında kariyerine ilk adımı atma deneyimi,

·        Norm Liderleri’nin deneyimlerinden ve vizyonlarından yararlanma olanağı,

·        Dijital iş becerilerini, analiz ve raporlama yetkinliklerini geliştirme imkânı,

·        Dilediğin yerde farklı modüllerden oluşanline eğitimler ve vizyoner sohbetlere katılma olanağı.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 22/10/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

sude.emek@normholding.com