Onurcan Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

27 Mart 2024

Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, karton ve oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren Onurcan Ambalaj Sanayi A.Ş. işletmemizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde  " Stajyer " aranmaktadır.

Adayda Aranan Genel Nitelikler;

İhracat, İnsan Kaynakları, Muhasebe, Kalite, Satış Pazarlama, Arge, Üretim, Teknik departmanlarında kendini geliştirmek üzere;

·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinde 3. veya 4. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam eden ve sigortasını okulu karşılayan,

·         Eğitim gördüğü üniversitede zorunlu staj hakkı bulunan tercihen uzun dönem stajı olan,

·         Ms Office programlarına hâkim,

·         Organizasyon yeteneği gelişmiş

·         Ekip ile çalışmaktan ve beraber geliştirmekten keyif alan,

·         Yaptığı işe kendi bakış açısını ve merakını katan,

·         İletişim ve planlama becerisi, takip ve koordinasyon yeteneği yüksek olan,

·          Sorumluluk bilinci gelişmiş,

·          Detaylı ve analitik bakış açısına sahip,

·         Staj kapsamında çalışma arkadaşları aranmaktadır.

İlgilenen öğrencilerin özgeçmişlerini PDF formatında 01/06/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ozge.kayahan@onurcanambalaj.com