Pilenpak Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

03 Nisan 2024

İnsan Kaynakları, Satış, Kilit Müşteriler departmanlarında değerlendirilmek üzere;

·         2.3.4. sınıf öğrencisi, İktisadi İdari Bilimler Fakülteleri  bölüm öğrencisi vs.)

Bakım ve Yardımcı İşletmeler departmanlarında değerlendirilmek üzere;

·         2.3.4. sınıf öğrencisi, Elektrik-Elektronik ve Makina Mühendisliği bölüm öğrencisi vs.)

·         Çalışma saatleri: 08:00-17:30

Üretim ve Kalite departmanlarında değerlendirilmek üzere;

·         2.3.4. sınıf öğrencisi, Mühendislik fakülteleri (Kimya, Makina, Gıda Müh.bölüm öğrencisi vs.)

Bilgi İşlem ve Muhasebe/Finans departmanlarında değerlendirilmek üzere;

·         2.3.4. sınıf öğrencisi, (Bilgisayar Programcılığı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölüm öğrencisi vs.)

·         Çalışma saatleri: 08:00-17:30

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 26/04/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

hdemiroglu@pilenpak.com