Polser Kompozit Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

18 Eylül 2023

Kalite Güvence ve AR-GE bölümlerinde değerlendirilmek ve yetiştirilmek üzere stajyer öğrenci arayışımız vardır;

·         Endüstri, Makine, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümleri 3. veya 4. sınıf öğrencisi, (1 öğrenci)

·         Ders programına göre haftada 2 tam gün ya da 3-4 yarım gün staj yapabilecek,

·         Windows Office (Word, Excel vb.) Programlarını kullanabilen,

·         Çiğli/Karşıyaka/Bayraklı/Bornova güzergahında oturan.

Genel Nitelikler;

·         Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğrencisi, (1 öğrenci)

·         Lab. cihazlarını kullanabilecek, test yapabilecek,

·         Araştırmacı kişilikte,

·         Çiğli/Karşıyaka/Bayraklı/Bornova güzergahında oturan.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 30/10/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

sevgin.aydin@polser.com