Rapro Kimya Turizm Bilişim San. Ve Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

19 Mart 2024

Firmamızda Planlama & Lojistik departmanında değerlendirmek üzere, aşağıda belirtilen branşlarda İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci talep etmektedir.

·         Endüstri Mühendisliği öğrencisi olan,

·         Haftanın en az 3 günü gelebilecek,

·         İyi derece İngilizcesi olan,

·         İzmir’de ikamet eden

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 15/04/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

melisa.baran@gates.com