Simply Deliver Yazılım Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı veya İşletmede Mesleki Eğitim Kapsamında Stajyer Öğrenci Talebi

06 Mart 2024

Aşağıda belirtilen branşlarda isteğe bağlı staj veya İşletmede Mesleki Eğitim programı kapsamında öğrenci talep etmektedir.

YAZILIM GELİŞTİRME biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Yazılım/Bilgisayar mühendisliği bölümü 4.sınıf öğrencisi,

·         İyi Seviyede İngilizce bilen,

YAZILIM KALİTE VE TEST biriminde/departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Yazılım/Bilgisayar mühendisliği bölümü 4.sınıf öğrencisi

·         İyi Seviyede İngilizce bilen,

·         Yazılım kalite ve test alanında kariyer hedefleyen

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 24/05/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

hr@simplydeliver.com

c.sengul@simplydeliver.com