Ticaret ve Sanayi Kontuvarı Türk A.Ş. (Kristal Yağları) Gıda Sektörü İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

13 Eylül 2023

Mali İşler ve İnsan Kaynakları biriminde değerlendirilmek üzere;

·         Üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakültesinde 3. Veya 4. Sınıfta öğrenimi devam eden

·         Muhasebe, finans, insan kaynakları alanlarında kendini geliştirmek isteyen

·         İzmir’de ikamet eden

·         MS Office programlarını etkin kullanabilen

·         Öğrenmeye açık, takım çalışmalarına yatkın

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 02/10/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ik@kristaloil.com