Uğur Beton İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

14 Kasım 2023

Uğur Beton ve Acrete markalarıyla Türkiye'de 1996 yılından bu yana Tekirdağ ve Manisa fabrikalarımızda pazarında lider olarak Otomotiv ve Beyaz Eşya sektörlerine son teknoloji ile endüstriyel ürün, parça ve denge ağırlıkları üretimi yapan firmamız için "Bakım Stajyeri, Kalite Stajyeri, Üretim Stajyeri ve Planlama Stajyeri " arayışımız bulunmaktadır.

Kalite, Bakım, Üretim ve Planlama departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Üniversitelerin Endüstri ve Makine Mühendisliği bölümlerinde 3. ve 4. öğrencisi olan,

·         Kalite, Bakım, Üretim ve Planlama alanında kariyer hedefi olan,

·         Öğrenmekten ve kendisini geliştirmekten keyif alan,

·         Motivasyonu yüksek ve pozitif,

·         Haftanın minimum 3 günü devamlılık sağlayabilecek,

·         Manisa ve İzmir illerinde ikamet eden.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 31/12/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

orkun.baki@ugurbeton.com