Uğur Profil Metal İnş. Ve İnş. Malz. Nak. San. Ve Tic. LTD. ŞTİ. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

Uğur Profil Metal İnş. Ve İnş. Malz. Nak. San. Ve Tic. LTD. ŞTİ. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

19 Eylül 2023

Satış Ön Muhasebe Pazarlama biriminde değerlendirilmek üzere;

·         İşletme, Maliye, Ekonomi ve Finans, Muhasebe, İktisat, Ekonometri gibi bölümlerde eğitim alan,

·         Tercihen okul bittikten sonra devam etmek isteyen,

·         Tercihen Manisa’da ikamet eden,

·         Bir erkek öğrenci, iki bayan öğrenci, (Ücret Verilecektir),

Tasarım Autocad çizim biriminde değerlendirilmek üzere;

·         Makine Mühendisliği öğrencilerinden 1 öğrenci aramaktayız (Ücret Verilecektir).

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 29/10/2023 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

info@ugurprofil.com