YSA Grup İnovasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. İsteğe Bağlı veya İşletmede Mesleki Eğitim Kapsamında Stajyer Öğrenci Talebi

25 Mart 2024

İhracat ve Muhasebe departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Uluslararası İlişkiler, İşletme, Maliye, Ekonometri ve İktisat bölümlerinde 3. veya 4. sınıf öğrencisi   İntörn uzun dönem stajyer/STAJYER

Satış ve Pazarlama departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Üniversitelerin İletişim, Reklamcılık, Pazarlama 3. veya 4. sınıf öğrencisi   İntörn uzun dönem stajyer/STAJYER

Öğrenmeye açık, takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, kariyerine ilğili departmanında devam etmek için istekli, haftanın minimum 3 günü staja devam edebilecek, Manisa’da ikamet eden. (Servisimiz vardır.)

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında 30/03/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

info@ysagrup.com   ik@ysagrup.com

GSM : +053999848181