Yenilikçi Fikirleriyle Geleceği Şekillendirecek Gençler "IDEA TO REAL"DA Buluşuyor!

01 Aralık 2023

Üniversitelerin Kimya, Biyoloji, Kimya Mühendisliği, Eczacılık, Biyomühendislik, Malzeme Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği bölümleri 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin Eczacıbaşı Tüketim Ürünlerinin Ar-Ge departmanını yakından tanıyabilecekleri, yenilikçi ve analitik yönlerini sergilerken hayallerini gerçeğe dönüştürebilecekleri proje yarışması Idea to Real başlıyor!

Idea to Real ile Temizlik Kağıtları, Bebek Bakım ve Ev Temizlik kategorilerinden birinde yarışırken üretim tesisi ziyaretleriyle üretim süreçlerine hakim olup alanında uzman mentörlerimizin desteğiyle proje geliştirme fırsatı yakalamaya hazır mısın?

Üstelik iki ay sürecek yarışmanın kazananlarını üniversitenin son senesinde Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri bünyesindeki uzun dönem staj programı Kariyer Deneyim Sürüşü'ne dahil olma ve sürpriz ödüller kazanma şansı bekliyor.

Eğer sen de;

·        Ar-Ge alanında kariyer hedefliyorsan,

·        Üniversite 3. veya 4. sınıf öğrencisiysen,

·        Öğrenmeye açık ve tutkuluysan

seni de Idea to Real'e bekliyoruz.

Simdi geleceğin ve kariyerin için heyecan verici bir adım atma zamanı! ??

?SON BAŞVURU 1 Aralık

Seni de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Idea To Real'da yer almak için hemen başvur.

Başvuru linki: