Yücesan Makine Kalıp İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

15 Mart 2024

Firmamız Kemalpaşa/İzmir’de bulunmaktadır ve üretim birimimiz ile kalite bölümümüze son dönem çalışma stajı yapmak isteyen öğrencilere ihtiyacımız vardır. Fabrikamız, fason çalışmasının yanı sıra kendi ürünlerini de üretmektedir.

Firmamız, sac kalıpları (elektrik motorlarında kullanılan stator ve rotor laminasyon kalıpları konusunda uzman), alüminyum enjeksiyon kalıpları (elektrik motorunun ihtiyaç duyduğu tüm alüminyum enjeksiyon kalıpları), plastik enjeksiyon kalıpları ve ihtiyaç duyulan tüm üretimleri ve kaynak fikstürlerini yapmaktadır. Elde ettiği tecrübeyle birlikte birçok programı (CAD-CAM, tasarım (Cimatron)) kullanarak üretimini devam ettirmektedir ve mevcut makine parkuru ile işlerini bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Talaşlı imalat üretimini CNC dik işlem, CNC torna, elektro erozyon, CNC tel erozyon ile yapmaktadır. Alüminyum enjeksiyon ve plastik enjeksiyon bölümlerinde, firmamızın ihtiyaç duyduğu ürünlerin yanı sıra müşteri taleplerine uygun ürünler de üretilmektedir.

Preshane bölümünde laminasyon presi, hidrolik presi ve eksantrik presler ile elektrik motorlarının metal parçalarının üretimi yapılmaktadır. Ayrıca, müşterilerin taleplerine uygun ürünler de üretilmektedir.

Firmamız, savunma sanayinin vazgeçilmez iş ortağıdır ve ülkemiz için gerekli tüm ihtiyaçları, makine kurulum kapasitesinin yanı sıra zengin uzmanlık tecrübesi ile karşılamaktadır.

Elde ettiğimiz tecrübe ile mini elektrik fan motorlarından 90 tip gövdeye kadar elektrik motoru üretmekte ve piyasanın ihtiyacı olan tüm verimli motorları üretmekteyiz.

Kısacası, özetlemeye çalıştığım bu süreçlerin içerisinde olmaya hevesli, konularda bilgi ve tecrübesini geliştirmek isteyen;

·         Makine Mühendisliği,

·         Metalürji ve Malzeme Mühendisliği,

·         Elektrik-Elektronik Mühendislik

Bölümü öğrencileri ile çalışmaktan memnuniyet duyarız.

İlgilenen öğrencilerin özgeçmişlerini PDF formatında 28/04/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

ika.ibs@cbu.edu.tr