4. Mezun İlişkileri Çalıştayı

İstanbul Kültür Üniversitesi ev sahipliğinde dördüncüsü gerçekleşen '4. Mezun İlişkileri Çalıştayı' 23 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşmiştir. Çalıştayın amacı;Üniversitelerin mezunlarıyla olan iletişimlerini güçlendirmek, mezunlarının desteklerini alarak üniversite-mezun işbirliklerinin geliştirmesi için çalışmalar yapan mezun ilişkileri birimlerinin faaliyetlerini ve uzun vadeli faaliyet planlarını oluşturma süreçlerine destek olmak amacıyla gerçekleştirilmektedir. U2C - Career to University paydaşlığıyla İstanbul Kültür Üniversitesi ev sahipliğinde "Genç İstihdamı, Güçlü Mezun İlişkileri ve Sürdürülebilir Aidiyet" temasıyla hayata geçirilmiştir.

Üniversitemizi temsilen İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğünden, Kariyer ve Mezunlar birimi sorumlusu, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Eser Yeşildağ katılmıştır.