5-6 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi

5-6 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafında İnsan Kaynakları Forumu düzenlenmiştir. Bu foruma Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ramazan GÖKBUNAR ve İstihdam ve Kariyer Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Eser YEŞİLDAĞ katıldı. İki gün süren foruma Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY, bakanlık ve birçok sektörden firma temsilcileri, üniversite rektörleri, üniversitelerin Kariyer Ofisi temsilcileri, Üniversite öğrencileri ve 20 farklı ülkeden katılımcılar katıldı.

İnsan kaynakları yönetimi, planlaması ve uygulamalarının ele alındığı forumda birçok panel ve çalıştay gerçekleştirilerek insan kaynaklarının geleceği ve yenilikler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.