ika@cbu.edu.tr +90 236 201 2045 - 2048 - 1063
Endüstriye Yönelik Uzman Mühendis Adayı Yetiştirme Programı Sertifika Töreni

15 Eylül 2023

Üniversitemiz İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü ve 12 firma arasında yapılan protokolle gerçekleştirilen "Endüstriye Yönelik Uzman Mühendis Adayı Yetiştirme Programı"nın, 12 Eylül 2023 Salı günü saat 14:00'de Rektörlük Konferans Salonu'nda, "Başarı ve Teşekkür Belgesi Takdim Töreni" düzenlenmiştir.

Söz konusu törene Rektörümüz Prof. Dr. Rana KİBAR, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet ÇETİN, Prof. Dr. Kadir AY, Rektör danışmanı Prof. Dr. Ali DEMİR, programa aktif katılan firmalardan Sarıgözoğlu Hidrolik Makina ve Kalıp San. A.Ş.’den Sayın Mustafa SARIGÖZOĞLU, Kocaer Çelik San. A.Ş.’den Genel Müdür Yrd. Sayın Taylan AY, Manisa Kalıp ve Makina Üreticileri Birliği’ni (MAKİM) temsilen Sayın Hüseyin ÖZGÜL, Norm Cıvata San. A.Ş.’den Sayın Görkem NALÇACI, EKO Forging Soğuk Dövme San. ve Tic. Ltd. Şti.’den Sayın Esra SARSIER, Teleset Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Sayın Sadiye TOMUR, NETFORM Mühendislik Makina Metal Ltd. Şti.’den Sayın Tuğçe ALTINKAYA, İzeltaş İzmir El Aletleri San Tic. A.Ş.’den Sayın Eda ÖZCOŞKUN, Dikkan Gemi ve Endüstriyel Vana Sanayi Ticaret A.Ş.’den Sayın Süveyla GÜMÜŞ, Üniversitemiz TEKNOKENT-AKÜM’ü temsilen Öğr. Gör. Abdurrahman Burak PALA, Sertur Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Teknika Plast Teknik Kalıp Plastik Sanayi Ticaret A.Ş. temsilcileri, programa katılan öğrenciler, programa katkı sunan Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Enver ATİK, Doç. Dr. Ahu ÇELEBİ, Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe YAĞCI ile Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Erdem YALKIN ve Koordinatörlüğümüz yönetici ve personelleri katılmıştır.

Törende; Prof. Dr. Osman ÇULHA, gerçekleştirilen "Endüstriye Yönelik Uzman Mühendis Adayı Yetiştirme Programı" ile izleyen öğretim yılında hayata geçirilecek olan “Kariyer Geliştirme Programları (KAGEP)” hakkında bir açılış konuşması ve bilgilendirme sunumu gerçekleştirmiştir.

Rektörümüz Prof. Dr. Rana KİBAR yapmış oldukları konuşmada hem Koordinatörlüğümüzün uhdesinde yer alan “İşletmede Mesleki Eğitim” hem de gerçekleştirilen program ile ilgili memnuniyetlerini belirtmiş ve Törene katılanlara teşekkür etmiştir.

Açılış konuşmalarından sonra; "Endüstriye Yönelik Uzman Mühendis Adayı Yetiştirme Programı"na katılan firma, öğrenci ve söz konusu programa katkı sunan öğretim üyelerimize “Başarı ve Teşekkür Belgeleri” takdim edilmiştir.

Takdim töreni sonrası firmalar "Endüstriye Yönelik Uzman Mühendis Adayı Yetiştirme Programı" ile ilgili görüşlerini sunmuş ve tören sona ermiştir.