İstanbul İnsan Kaynakları Forumu

15 Aralık 2023 tarihinde T.C.Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'ni "Yeni Yüzyılın Yetenek Üssü" Toplum 5.0 mottosuyla düzenlediği İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak katılım sağladık. T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Cevdet Yılmaz ile T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay'ın açılış konuşmalarını yaptığı etkinlikte insan kaynaklarının önemi vurgulanmıştır. Etkinliğe üniversitemizi temsilen Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sermaye Piyasası Bölümü Öğretim Üyesi ve İstihdam ve Kariyer Ofisi Koordinatör yardımcısı Doç. Dr. Eser Yeşildağ katılmıştır. Gün boyunca insan kaynakları ile ilgili birçok oturumun gerçekleştirileceği forumda insan kaynaklarının geçmişi ve geleceği üzerine konuşmalar gerçekleşmiştir.